16 Nisan 2007 Pazartesi

Katliam mi kaza mi?

32 tane minicik beden. Yasamlarinin ilk baharlarinda aptal bir sofor yuzunden yasayacaklari o uzun guzel mutlu gunleri yasayamadan bu fani dunyadan goctuler.
Ates dustugu yeri yakar derler ama sadece dustugu yeri mi yakmali?Hepimizi de biraz yakmamali mi? Cocuklarimiz icin daha duyarli olmamalimiyiz?
Okullar genelde bu tip geziler servis hizmeti aldiklari sirkete yuklerler. Servis hizmeti veren sirket de sehir ici servisi yapan araclardan birini ve soforunu bu is icin gorevlendirir. Sofor otobus kullanma ehliyetine sahip olsada esas isi sehir ici servisi yapmaktir yani cogunlukla uzun yol tecrubesi azdir. Izmir'den bu otobus gece 12 gibi yola ciksa tek sofor butun gece otobus kullanmistir ve sonunda direksiyon basinda uyumustur. Hatali sollama degil, bozuk yollar degil tek sorun aptallik. Yazik degil mi o minik yavrulara boyle pisi pisine olmeleri onlara reva mi?
Neyse ki itikadimiz bize o cocuklarin cennete gideceklerini ve orada sonsuza kadar mutlu yasayacaklarini soyluyor. Ya kalanlari? Evlat acisi nedir bilmek istemez kimse Allah kimseye yasatmasin boyle bisi.
Yazik gunah soylencek her soz etkisiz kalir bu olay icin.
Ne denilebilir ki zaten?

Hiç yorum yok: